Zľava!

Pulse – Pre-Wourkout mix

Original price was: 23.90€.Current price is: 17.90€.

Predtréningový mix
Výživový doplnok / Čistá hmotnosť: 520 g ℮
Obsahuje 80 porcií

Katalógové číslo: - Kategória:

Popis

CERTIFIKOVANÉ A
VYROBENÉ V EÚ

RÝCHLE
DORUČENIE

VŠETKO
SKLADOM

PLATBA
KARTOU

 

Predtréningový mix
Výživový doplnok / Čistá hmotnosť: 520 g ℮
Obsahuje 80 porcií

Obsahuje kofeín. Neodporúča sa pre deti a tehotné ženy. Nekombinovať s alkoholom! Konzumácia prípravku sa neodporúča pri známom základnom ochorení alebo pri užívaní liekov. Neodporúča sa ľuďom s kardiovaskulárnymi ochoreniami, vysokým krvným tlakom a citlivosťou na kofeín.

Heracles Pulse je vaša dokonalá predtréningová zmes, výživový doplnok starostlivo vytvorený tak, aby pozdvihol vaše tréningy na vyššiu úroveň. Táto výkonná zmes s čistou hmotnosťou 520 g ponúka 80 porcií plných zložiek zvyšujúcich energiu a výkon.

Kľúčové vlastnosti a výhody:

  • Výbušná energia: Heracles Pulse je vyvinutý tak, aby poskytoval explozívny prílev energie vďaka silnej kombinácii zložiek vrátane kofeínu, beta-alanínu a L-tyrozínu. Tento prílev energie vám pomôže s ľahkosťou zvládnuť aj tie najintenzívnejšie tréningy.
  • Zvýšený výkon: Heracles Pulse obsahuje 6,5 g na dávku a obsahuje základné živiny, ako sú beta-alanín, kreatín monohydrát a L-arginín HCl, ktoré sú známe tým, že zvyšujú svalovú vytrvalosť, silu a celkový športový výkon.
  • Mentálne sústredenie a bdelosť: Prídavok kofeínu a L-tyrozínu pomáha zvyšovať mentálne sústredenie a koncentráciu, vďaka čomu môžete počas tréningu zostať duševne bystrí a sústredení na svoje fitness ciele.
  • Komplexná vitamínová podpora: Heracles Pulse je obohatený o dôležité vitamíny vrátane vitamínov B3, B6, B9, B12 a vitamínu C, ktoré zohrávajú kľúčovú úlohu v energetickom metabolizme, imunitných funkciách a celkovom zdraví a pohode.
  • Pohodlné dávkovanie a užívanie: Každá dávka Heracles Pulse je pohodlne odmeraná a ľahko sa mieša s vodou. Jednoducho rozpustite 6,5 g (1 odmerku) prášku v 200-250 ml vody a užite 30 minút pred tréningom pre dosiahnutie optimálnych výsledkov.

 

Kedy používať:

  • Aby ste naplno pocítili jeho účinky, skonzumujte Heracles Pulse približne 30 minút pred tréningom. Toto načasovanie umožňuje, aby sa zložky vstrebali a využili vo vašom tele, čím vám dodajú energiu a sústredenie potrebné na dosiahnutie vašich tréningových cieľov.
  • Neprekračujte odporúčanú dennú dávku Heracles Pulse.

 

Vyskúšajte silu Heracles Pulse a uvoľnite svoju vnútornú silu a vytrvalosť počas každého tréningu. Pozdvihnite svoje tréningy s Heracles Pulse a predefinujte svoju fitness cestu ešte dnes!

Zloženie: maltodextrín, beta alanín, kreatín monohydrát, L-arginín hydrochlorid, kofeín, L-tyrozín, regulátor kyslosti: kyselina citrónová; kyselina L-askorbová, aróma: citrónová aróma; sladidlá: acesulfam draselný, sukralóza; farbivo: riboflavín, pyridoxal-5-fosfát, kyselina listová, metylkobalamín.

Dávkovanie: pre dospelých 6,5 g na dávku (1 odmerka*). Rozpustite v 200-250 ml vody.
* Odmerku nájdete v balení.

Výživové údaje:

Výživová hodnota V 6,5 g prášku V 100 g prášku
Proteín 0g 0g
Celkový obsah tuku 0g 0g
Sacharidy 0g 0g
Vláknina 0g 0g
Soľ 0g 0g
Vitamíny:

Vitamin B3

Vitamin B6

Vitamin B9

Vitamin B12

Vitamin C

 

1,43mg

0,48mg

0,08mg

0,002mg

45,5mg

 

22mg

7,38mg

1,23mg

0,031mg

700mg

Energia 40kJ/9kcal 1181kJ/273kcal
Beta alanín 1,6g 24,6g
Kreatín monohydrát 1,5g 23g
L-arginín HCl 1g 15,4g
L-tyrozín 0,2g 3,1g
Kofeín 0,19g 2,9g

 

Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Produkt nie je náhradou pestrej a vyváženej stravy. Produkt nie je určený pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Skladujte mimo dosahu malých detí. Skladujte v suchu pri teplote do 25°C. Chráňte pred mrazom a priamym slnečným žiarením.

 

Ďalšie informácie

Hmotnosť 0.52 kg
Príchuť

Citrón

Balenie

520g

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Pulse – Pre-Wourkout mix”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *